UAKinogo.com

Кохання чаклунки (1997) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Кохання чаклунки (1997)

Кохання чаклунки (1997)

Дивитися онлайн Кохання чаклунки фільм

Дивитися онлайн «Кохання чаклунки» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 5.1 (1 537 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Кохання чаклунки (1997)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Кохання чаклунки - це французька фентезі-комедія, яка розповідає про незвичайну історію кохання між молодим винахідником Майклом і прекрасною відьмою Морган. Фільм знятий Рене Манзором за його власним сценарієм і має в своєму складі таких зірок, як Ванесса Параді, Жан Рено, Гіл Беллоуз та інші.

Майкл приїжджає в Париж, щоб підписати контракт на свою нову роботу. Там він зустрічається з Морган, яка зачаровує його своєю красою і характером. Вона потребує його допомоги, щоб врятувати свого сина Артура від злих чар Молока, який хоче захопити владу над усіма чаклунами. Майкл не підозрює, що Морган - ведьма, і що йому належить пережити багато пригод і небезпек.

Кохання чаклунки - це фільм про магію, гумор і романтику. Це фільм про те, як двоє різних людей можуть знайти спільну мову і почуття. Це фільм про те, що кохання може перемогти будь-які перешкоди і зробити життя казковим.