UAKinogo.com

Хороший німець / Добрий німець (2006) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Хороший німець / Добрий німець (2006)

Хороший німець / Добрий німець (2006)

Дивитися онлайн Хороший німець / Добрий німець фільм

Дивитися онлайн «Хороший німець / Добрий німець» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 6.0 (25 527 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Хороший німець / Добрий німець (2006)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Якщо ви любите детективи і історичні фільми, то цей фільм для вас. The Good German / Хороший німець / Добрий німець (2006) - це фільм за романом Джозефа Каннона. Фільм розповідає про події, що відбуваються в Берліні після закінчення Другої світової війни. Головний герой - американський журналіст Джейк Гейз, який приїжджає до Берліна, щоб писати про Потсдамську конференцію. Він також хоче знайти свою колишню кохану Лену Брандт, яка була заміжня за німецьким вченим.

Джейк знаходить Лену, але виявляє, що вона замішана в небезпечну інтригу. Виявляється, що її чоловік був одним з тих, хто працював над створенням атомної бомби для нацистської Німеччини. Тепер його хочуть заарештувати американці і росіяни, а також деякі невідомі особи. Джейк намагається допомогти Лені і розкрити таємницю, але при цьому ризикує своїм життям і кар’єрою.

The Good German / Хороший німець / Добрий німець (2006) - це фільм про те, як важко було жити в розбитому і розділеному Берліні після війни. Фільм показує, як люди мусили вибирати між мораллю і виживанням, між любов’ю і брехнею, між правдою і зрадою. Фільм також має багато сцен насильства і сексу, а також чудовий акторський склад, до якого входять Джордж Клуні, Кейт Бланшетт і Тобі Магуайр.