UAKinogo.com

Гарольд і Кумар: Втеча з Гуантанамо (2008) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Гарольд і Кумар: Втеча з Гуантанамо (2008)

Гарольд і Кумар: Втеча з Гуантанамо (2008)

Дивитися онлайн Гарольд і Кумар: Втеча з Гуантанамо фільм

Дивитися онлайн «Гарольд і Кумар: Втеча з Гуантанамо» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 6.5 (138 551 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Гарольд і Кумар: Втеча з Гуантанамо (2008)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Harold & Kumar Escape from Guantanamo Bay / Гарольд і Кумар: Втеча з Гуантанамо - це американська пригодницька комедія в жанрі фентезі, яка є другою частиною франшизи про двох друзів-обкуренців, які потрапляють у найбожевільніші ситуації. Фільм був випущений у 2008 році і мав успіх у касах.

Сюжет фільму розповідає про подорож Гарольда і Кумара до Амстердама, де вони хочуть насолодитися свободою куріння травки. Але на борту літака Кумар вирішує скористатися своїм новим кальяном, який пасажири та екіпаж помилково сприймають за бомбу. Друзям ставлять звинувачення в тероризмі і висаджують у тюрму Гуантанамо. Але Гарольд і Кумар не збираються здаватися і втікають з полону, починаючи свою безглузду подорож по США, переслідувані агентами ФБР.

Фільм є продовженням комедії “Гарольд і Кумар уходять у відрив”, яка вийшла у 2004 році. У фільмі повертаються головні герої - Гарольд Ли (Джон Чо) і Кумар Патель (Кел Пенн), а також Нейл Патрік Харрис, який грає самого себе. Фільм має багато сцен з чорним гумором, пародіями на політику і культуру США, а також незвичайними персонажами - від розлючених червоних шапочок до сексуальних дикунок. Фільм призначений для дорослої аудиторії і має позитивне послання про значення дружби, свободи і толерантності.