UAKinogo.com

Флірт з дияволом (2022) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Флірт з дияволом (2022)

Флірт з дияволом (2022)

Дивитися онлайн Флірт з дияволом фільм

Дивитися онлайн «Флірт з дияволом» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 5.0 (3 863 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Флірт з дияволом (2022)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Фільм розповідає про долю молодої жінки на ім'я Меліса, яка переживає драматичну подію в своєму житті, що перекидає його догори ногами. Вона відчайдушно намагається зібрати уламки свого життя, але постійно зіштовхується з новими труднощами. Одного разу, пройшовши через ряд тернистих перипетій, вона зустрічає загадкового чоловіка, який пропонує їй угоду, що нібито зможе розірвати грань між минулим і майбутнім.

Він пропонує їй укладення пакту з дияволом, який дозволить їй забути минуле і створити нове життя з чистого аркуша. Але ціна такого договору надто велика, і Меліса змушена вибирати між відчаєм і спокусою. З кожним кроком від краю прірви, вона все більше і більше втягується в сіті, плутаючи реальність і ілюзію, світло і темряву, любов і гріх. Чи матиме вона достатньо сили, щоб вибратися з цієї пастки і дійти до істини?

"Shattered / Флірт з дияволом" - це захоплюючий трилер з елементами містики, який змушує глядачів замислитися над вічними питаннями добра й зла, свободи волі та зловживання силою. Фільм занурює нас у світ героїв.