UAKinogo.com

Аутсайдер (2020) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Аутсайдер (2020)

Аутсайдер (2020)

Дивитися онлайн Аутсайдер серіал

Дивитися онлайн «Аутсайдер» серіал українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 7.7 (83 602 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися серіал «Аутсайдер (2020)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

"Аутсайдер" (The Outsider) - це американський драматичний телесеріал з елементами трилера та містики, заснований на однойменному романі Стівена Кінга. Сюжет розповідає про детектива Ральфа Андерсона, який розслідує жорстоке вбивство одинадцятирічного хлопчика. Перші докази вказують на відомого вчителя та тренера бейсболу Террі Мейтленда, але невдовзі з'ясовується, що справа набагато складніша, ніж здається на перший погляд.

У процесі розслідування Ральф та його колеги стикаються з неймовірними суперечностями: з одного боку є незаперечні докази, які звинувачують Террі, з іншого - алібі та відео, що показують його далеко від місця злочину. Це змушує детективів звернутися до незвичайної слідчої Холлі Гібні, яка знаходить зв'язок між цим випадком та іншими справами про вбивства та загадкові зникнення. Вони починають розуміти, що за цими злочинами стоїть щось набагато страшніше та містичніше, ніж звичайний злочинець.

Серіал "Аутсайдер" став відмінним прикладом атмосферного трилера з містичними елементами, який тримає глядача в напруженні до самого кінця. Відмінна акторська гра, режисура та сценарій роблять цей серіал захоплюючим та непередбачуваним.