UAKinogo.com

Секрети сексу (2020) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Секрети сексу (2020)

Секрети сексу (2020)

Дивитися онлайн Секрети сексу фільм

Дивитися онлайн «Секрети сексу» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 5.1 (5 824 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Секрети сексу (2020)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Комедія "Секрети сексу" розповідає історію Люсі Нілсен, молодої скрипальки, яку звинувачують у сексуальній заторможеності її хлопець. Після розриву відносин вона вирішує, що саме час змінити своє життя та особисті переконання. Щоб це зробити, вона створює список зі своїх найглибших страхів та заборон, а потім відправляється в пригоду, щоб їх подолати. На своєму шляху Люсі зустрічає різних людей, які допомагають їй відкрити для себе нові грані свого внутрішнього світу та сексуальності.

У цій романтичній комедії Люсі змушена вийти зі своєї зони комфорту та досліджувати свої межі. Вона відкриває для себе, що не завжди потрібно слідувати суспільним нормам та стереотипам, а також важливість самоприйняття та вільного вираження своєї сексуальності. У своїх пригодах Люсі стикається з незвичайними ситуаціями, які приводять до веселих та незабутніх моментів.

Фільм "Секрети сексу" - це смілива та відверта комедія, яка допомагає глядачам зрозуміти важливість самовідкриття та відмови від заборон, навіть якщо вони стосуються сексуальності.