UAKinogo.com

Брати по зброї (2001) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Брати по зброї (2001)

Брати по зброї (2001)

Дивитися онлайн Брати по зброї серіал

Дивитися онлайн «Брати по зброї» серіал українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 9.4 (468 143 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися серіал «Брати по зброї (2001)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Брати по зброї (2001) є історичним міні-серіалом, знятим за однойменною книгою історика Стівена Емброуза. Серіал розповідає про подвиги “Е” Компанії, 2-го батальйону, 506-го парашутно-десантного полку, 101-ї повітряно-десантної дивізії США під час Другої світової війни. Він базується на реальних інтерв’ю з ветеранами “Е” Компанії, а також на їхніх щоденниках і листах.

Серіал складається з десяти епізодів, які охоплюють період з 1942 по 1945 роки. Вони показують навчання парашутистів у США, їхнє приземлення за лінією фронту вранці Дня Д на підтримку висадки на пляжах Нормандії, участь у визволенні Карентана і операції “Ринковий сад”, а також у визволенні концентраційного табору і першому входженні до гірської резиденції Гітлера в Берхтесгадене. Це захоплююча історія товариства, яка є, насправді, історією звичайних людей, які зробили надзвичайні речі.

Серіал створили Стівен Спилберг і Том Генкс, які також були виконавчими продюсерами. Вони співпрацювали над фільмом про Другу світову війну “Зберегти солдата Раяна” (1998). Серіал отримав премії Еммі і Золотий глобус за кращий міні-серіал. У головних ролях знялися Дем’ян Льюїс, Рон Ливингстон, Донні Валберг та інші. Band of Brothers / Брати по зброї (2001) - це епопея про воїнство і братерство на фоні однієї з найбрутальніших воєн у світовій історії.