UAKinogo.com

Півтора шпигуна (2016) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Півтора шпигуна (2016)

Півтора шпигуна (2016)

Дивитися онлайн Півтора шпигуна фільм

Дивитися онлайн «Півтора шпигуна» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 6.3 (192 056 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Півтора шпигуна (2016)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Півтора шпигуна (2016). Ця захоплююча комедія режисера Роузена Маршалла Турбера про розвідників занурює нас у світ шпигунства та беззупинних пригод. У центрі сюжету два головні герої, які мають абсолютно різні характери і долі. Він, а саме Боб (Дуейн Джонсон) - колишній пригнічений студент, який з часом перетворився на справжнього крутого агента ЦРУ, а вона, Кевін (Кевін Гарт) - колишній зірковий атлет школи, який тепер став бухгалтером і мріє про спокійне та звичайне життя.

На своєму шляху вони зустрічаються на зустрічі випускників, де Боб звертається до Кевіна з проханням про допомогу в новій секретній місії. Його завдання полягає в тому, щоб зірвати таємничий злочинний змову. І хоча Кевін спочатку сумнівається, чи готовий він до такої авантюри, він все ж таки вирішує допомогти своєму старому знайомому. Так розпочинається неймовірна історія, в якій вони проходять через безліч небезпечних ситуацій, переслідування та невдачі, долаючи різні виклики та разом відкриваючи потаємності злочинного світу.

Фільм "Півтора шпигуна" - це неперевершений поєднання шпигунського екшену, комедії і дружби, який неодмінно розважить вас та змусить вас сміятись.