UAKinogo.com

Жах на вулиці В'язів 6: Фредді мертвий / Фредді мертвий: Останній кошмар (1991) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Жах на вулиці В'язів 6: Фредді мертвий / Фредді мертвий: Останній кошмар (1991)

Жах на вулиці В'язів 6: Фредді мертвий / Фредді мертвий: Останній кошмар (1991)

Дивитися онлайн Жах на вулиці В'язів 6: Фредді мертвий / Фредді мертвий: Останній кошмар фільм

Дивитися онлайн «Жах на вулиці В'язів 6: Фредді мертвий / Фредді мертвий: Останній кошмар» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 4.7 (48 023 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Жах на вулиці В'язів 6: Фредді мертвий / Фредді мертвий: Останній кошмар (1991)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Жах на вулиці В’язів 6: Фредді мертвий - це американський фільм жахів 1991 року і шостий фільм у серії Жах на вулиці В’язів. Це продовження фільму Жах на вулиці В’язів 5: Дитина сну і було задумано як остання частина серії; Новий кошмар Веса Крейвена був випущений через три роки, але відбувається поза каноном серії. Канонічне перетин/продовження, Фредді проти Джейсона, було випущено в 2003 році. Це був перший 3D-фільм компанії New Line Cinema. Режисером фільму є Рейчел Талалей за сценарієм Майкла Де Луки, у фільмі грають Роберт Енглунд, Ліза Зейн, Шон Гринблатт, Лезлі Дин, Яфет Котто та інші. Фредді мертвий: Останній кошмар був показаний у кiно 13 вересня 1991 року і зiбрав 34,9 млн доларiв США при бюджетi 9-11 млн доларiв.

Фiльм розповiдає про те, як Фреддi Крюгер повертається i вбиває майже всiх дiтей i пiдлiткiв у мiстечку Спрiнгвуд, Огайо. Останнiй виживший пiдлiток, Джон Доу, зустрiчається з Фреддi у снi. Джон прокидається за межами Спрiнгвуда, але через травму голови не пам’ятає, хто вiн i чому вiн тут. У притулку для проблемної молодi троє мешканцiв - Спенсер, заможний наркоман, який чинить опiр спробам свого батька зробити його схожим на себе; Карлос, проблемний хлопець, якого физично знущалася мати до того, що вiн став глухим на одне вухо; i Трейсi, сильна дiвчина, яку сексуально знущався батько - планують втекти до Калiфорнii. Полiцiя знаходить Джона i везе його до притулку, де вiн стає пацiiнтом доктора Мегги Барроуз. Мегги помiчає у кишенii Джона вирiзку з газети про Спрiнгвуд.