UAKinogo.com

Проект «Флорида» (2017) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Проект «Флорида» (2017)

Проект «Флорида» (2017)

Дивитися онлайн Проект «Флорида» фільм

Дивитися онлайн «Проект «Флорида»» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 7.6 (115 401 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Проект «Флорида» (2017)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Це історія про дитинство, про те, як воно буває несправедливим і важким для дітей з малозабезпечених родин. Він розповідає про життя шестирічної дівчинки Муні та її матері, які живуть у мотелі, недалеко від Диснейленду.

Вона - Муні, дитина з безтурботного світу, яка живе кожну хвилину на повну і не знає, що таке відповідальність. Вона біжить, стрибає, грається зі своїми друзями та не замислюється про майбутнє. Але коли її мати втрачає роботу і грошей стає все менше, вона починає усвідомлювати, що вона та її мати можуть втратити все, що мають.

Цей фільм - про те, як діти бачать світ, коли він не дуже добрий до них. Він показує, як у важкі моменти важливо мати підтримку і любов, яку можна знайти в найнеочікуваніших місцях. Він дозволяє глядачам зануритися в світ Муні та побачити, як її незвичайний світ взаємодіє зі світом дорослих, який не знає, як їй допомогти.