UAKinogo.com

Вкради мою дружину (2013) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Вкради мою дружину (2013)

Вкради мою дружину (2013)

Дивитися онлайн Вкради мою дружину фільм

Дивитися онлайн «Вкради мою дружину» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 5.8 (19 540 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Вкради мою дружину (2013)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Вкради мою дружину - це кримінальна комедія про невдале викрадення. Ордель і Луїс - два злочинці, які планують викрасти дружину багатого бізнесмена Френка Доусона. Вони вимагають за неї викуп у розмірі мільйона доларів. Але їхній план зазнає невдачі, коли виявляється, що Френк не хоче повертати свою дружину. Він має коханку і збирається розлучитися з Міккі Доусон. Ордель і Луїс опиняються у складній ситуації і мають знайти спосіб вирішити свою проблему.

Фільм є екранізацією роману Елмора Леонарда “The Switch”, який вийшов у 1978 році і став одним з найвідоміших творів автора. Режисером і сценаристом фільму став Деніел Шехтер, який створив фільм, який відтворює стиль і атмосферу книги. Він також показав, як гумор і іронія можуть перетворити кримінальну історію на захоплюючу комедію. Головними героями фільму стали Дженніфер Енністон, Тай Бурелл, Мос Деф і Джон Гоукс.

Life of Crime / Вкради мою дружину - це фільм про те, як люди можуть потрапити у незвичайні і смішні ситуації через свої амбіції і помилки. Це фільм про те, як важливо мати гарне почуття гумору і не втрачати оптимізму. Це фільм про те, що життя повне несподіванок і пригод.