UAKinogo.com

Маппети - Особливо небезпечні (2014) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Маппети - Особливо небезпечні (2014)

Маппети - Особливо небезпечні (2014)

Дивитися онлайн Маппети - Особливо небезпечні фільм

Дивитися онлайн «Маппети - Особливо небезпечні» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 6.4 (35 030 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Маппети - Особливо небезпечні (2014)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

"Маппети - Особливо небезпечні" - це веселий комедійний фільм про Маппетів, які попадають в купу неприємностей під час гастрольного туру в Європі. Головним антагоністом стає злочинець Константин, який схожий на Керміта Жабу та замість нього викрадає картину та приховується в різних місцях Європи. Команда Маппетів намагається знайти та покарати злочинця, одночасно відбувається багато веселих та забавних подій.

Фільм "Маппети - Особливо небезпечні" - це чудовий варіант для сімейного перегляду. Він пропонує глядачам чудову порцію гумору та забави, а також нагадує, наскільки важливо мати вірних друзів, які підтримають тебе в будь-якій ситуації. Маппети - це неймовірні персонажі, які підкорюють серця глядачів своєю дитячою наївністю та веселим гумором.

Фільм "Маппети - Особливо небезпечні" - це пригодницька історія про вірність та дружбу, яка відбувається на тлі захопливого туру Європою. Це кіно для тих, хто хоче на мить повернутися до дитинства та поринути в світ безтурботного щастя та веселощів разом з Маппетами. "Маппети - Особливо небезпечні" - це нагадування про те, наскільки важливо залишатися вірними собі та своїм принципам.