UAKinogo.com

Знаки (2002) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Знаки (2002)

Знаки (2002)

Дивитися онлайн Знаки фільм

Дивитися онлайн «Знаки» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 6.8 (364 789 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Знаки (2002)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Фільм "Знаки" є захоплюючим трилером з елементами наукової фантастики, в якому розповідається історія колишнього священника Грема Хесса та його родини. Він стикається з дивними та загадковими явищами, коли виявляє на своїх полях величезні круги та геометричні фігури. Це стає початком подій, які перевертають життя героїв та змушують їх зіткнутися з небезпекою з іншого світу.

У фільмі, режисером якого є відомий М. Найт Шьямалан, головні ролі виконують Мел Гібсон, Хоакін Фенікс, Рорі Калкін і Абігейл Бреслін. Вони зображують образи людей, зіштовхнутих з незрозумілими загадками, які поступово виявляються свідченнями прибуття прибульців на Землю. Всі разом, вони відкривають істину про Знаки та борються за своє виживання.

Фільм "Знаки" захоплює своєю атмосферою та напруженістю, яка зростає від початку до кінця стрічки. Він ставить питання про віру, сім'ю, страхи та людське співіснування з навколишнім світом. Цей трилер рекомендується для перегляду всім, хто цікавиться загадками космосу, взаємодією людини з невідомим, а також драмами з елементами фантастики.