UAKinogo.com

Газонокосар (1992) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Газонокосар (1992)

Газонокосар (1992)

Дивитися онлайн Газонокосар фільм

Дивитися онлайн «Газонокосар» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 5.4 (37 020 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Газонокосар (1992)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Фільм Газонокосар (1992) розповідає про Джоба Сміта, який працює газонокосаром і має низький рівень інтелекту. Він стає об’єктом експерименту доктора Лоуренса Анджело, який використовує психоактивні препарати та віртуальну реальність, щоб покращити когнітивні здібності. Експерименти дають Джобу надлюдські можливості, але також збільшують його агресивність, перетворюючи його на людину, одержиму ідеєю перетворення на цифрову істоту.

У цьому фільмі глядачі побачать шокуючу та фантастичну історію про науку, технології, владу та божевілля. Кожен персонаж має свою роль у великому науковому конфлікті між добром та злом. Ніхто не є повністю невинним або повністю винним.

Фільм знятий Бреттом Леонардом за мотивами однойменного оповідання Стівена Кінга (який позбавився свого авторства через суд). У головних ролях знялися Джефф Фейхай та П’єрс Броснан. Фільм мав свою прем’єру 6 березня 1992 року і отримав змішані відгуки від критиків.