UAKinogo.com

Коко (2017) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Коко (2017)

Коко (2017)

Дивитися онлайн Коко мультфільм

Дивитися онлайн «Коко» мультфільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 8.4 (505 348 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися мультфільм «Коко (2017)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Фільм “Коко” розповідає про пригоди дванадцятирічного хлопчика Мігеля, який мріє стати музикантом, але зіткнувся з незрозумілим забороною своєї родини. У пошуках відповідей про своє минуле та свого улюбленого співака Ернесто де ла Круса, Мігель потрапляє у кольоровий світ мертвих, де зустрічає своїх прадідів та інших загиблих родичів.

Там він дружить з хитромудрим скелетом Гектором, який обіцяє допомогти йому знайти Ернесто та повернутися до живих. Але часу у них не багато, бо якщо Мігель не отримає благословення від своєї родини до світанку, він залишиться у цьому світі назавжди. По дорозі вони дізнаються багато таємниць про минуле, справжню дружбу та силу сімейних зв’язків.

“Коко” - це захоплюючий та емоційний мультфільм від студії Pixar, який вшановує мексиканську культуру та традицію Дня мертвих. Фільм наповнений чудовою музикою, живими персонажами та захоплюючим сюжетом. Це фільм про те, як важливо пам’ятати своїх предків, слухати свого серця та не здаватися своїх мрій.