UAKinogo.com

Королеви криміналу (2019) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Королеви криміналу (2019)

Королеви криміналу (2019)

Дивитися онлайн Королеви криміналу фільм

Дивитися онлайн «Королеви криміналу» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 5.6 (21 441 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Королеви криміналу (2019)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

The Kitchen / Королеви криміналу - це американський бойовик-драма, що заснований на однойменному коміксі від DC Vertigo. Сюжет фільму розгортається в Нью-Йорку 1970-х років, де троє дружин мафіозі з району Адська кухня опиняються на самоті після того, як їхніх чоловіків заарештовують ФБР. Замість сидіти склавши руки, вони вирішують взяти справи ірландської мафії в свої руки та стати новими королевами криміналу. Вони починають збирати хабарі, укладати угоди та ліквідовувати конкурентів, не боячись нічого та нікого.

Фільм The Kitchen / Королеви криміналу був знятий режисеркою та сценаристкою Андреа Берлофф, яка дебютувала у цих ролях. У головних ролях знялися Мелiсса МакКартi, Елiзабет Мосс та Тiффанi Хеддiш, якi зобразили трьох жiнок-бунтарок, якi не погоджуються на пасивну роль у своєму життi. У фiльмi також зiграли Донал Глiсон, Джеймс Бедж Дейл та Бiлл Кемп. Фiльм отримав сумiшнi вiдгуки вiд критикiв i глядачiв, якi хвалили його за акторську гру та атмосферу епохи, але критикували за сюжет та режисуру.

The Kitchen / Королеви криміналу - це фiльм для тих, хто любить напруженi та жорстокi iсторii про злочинний свiт, а також про силу жiночої солiдарностi та незалежностi. Це фiльм, який показує, що жiнки можуть бути не гiршими за чоловiкiв у будь-якiй сферi дiяльностi, навiть у найбруднiшiй.