UAKinogo.com

Душевна кухня (2009) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Душевна кухня (2009)

Душевна кухня (2009)

Дивитися онлайн Душевна кухня фільм

Дивитися онлайн «Душевна кухня» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 7.2 (38 659 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Душевна кухня (2009)» онлайн українською мовою

Онлайн
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Фільм "Душевна кухня" (2009) розповідає історію молодого грецького кухаря Зіно, який прагне відкрити в Гамбурзі свою власну кухню. Це драматична комедія, в якій головний герой протистоїть труднощам і змінам на своєму життєвому шляху, змушений боротися зі своїми страхами та невдачами, але знаходить опору в своїй пристрасті до кулінарії. Він зустрічається з різними людьми, які допомагають йому реалізувати його мрію.

У цьому фільмі є низка цікавих образів, які пропонують свої відповіді на питання про те, чи є справжнім щастям досягнення матеріальних благ чи душевна гармонія. Він показує, як головний герой розвивається на своєму шляху до самопізнання, зіткнувшись з численними випробуваннями, включаючи втрату своєї коханої, відсутність інвестицій для відкриття власного ресторану, або боротьбу з місцевими конкурентами. Зіно долає все це, спираючись на свої внутрішні ресурси, свою мрію та любов до кухні.