UAKinogo.com

Шафер (1999) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Шафер (1999)

Шафер (1999)

Дивитися онлайн Шафер фільм

Дивитися онлайн «Шафер» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 6.7 (11 233 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Шафер (1999)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Шафер (1999) - захоплююча романтична комедія, яка розповідає історію групи старих друзів, які збираються разом на весілля свого друга. Харпер, успішний письменник, який пише свою першу книгу. Вона - Робін, журналістка, яка займається політичними статтями. Вони зустрічаються на цьому весіллі, де між ними зароджується почуття кохання.

Цей романтичний коктейль, приправлений секретами і інтригами. Його стара любов і її новий інтерес до нього ставлять під загрозу їхнє щастя. Вони змушені зіткнутися зі своїми почуттями і вирішити, чи готові вони ризикувати для своєї взаємної любові.

Цей фільм - це справжня подорож по межі між дружбою і любов'ю. Він запитує глядачів, чи можна бути з одним і з іншим, чи відносини знаходяться в пастці між двома світами. Чи можна вона знайти рівновагу між своїми почуттями до його і її двох чоловіків? Чи зможе він зробити вибір, який не зруйнує його і її стосунки зі своїми друзями? Фільм надихає на задуми про любов, дружбу і компроміси, що робить його унікальним у своєму жанрі.