UAKinogo.com

Шукаю тебе (2020) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Шукаю тебе (2020)

Шукаю тебе (2020)

Дивитися онлайн Шукаю тебе фільм

Дивитися онлайн «Шукаю тебе» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 6.4 (5 557 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Шукаю тебе (2020)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Фільм "Finding You" ("Шукаю тебе") вийшов у 2020 році і є драматичною романтичною історією, де головна героїня по ім'я Фінлі зустрічає знаменитого актора Білі в глухому куточку Ірландії та розуміє, що їх зв'язок може привести до дивовижних змін в обох їх життях.

Втягнена в магію Ірландії, талановита скрипалька Фінлі починає цінувати справжнє життя, далеко від шуму та спеки великого міста. Зустріч з харизматичним актором Білі обертається для неї не лише несподіваною романтичною пригодою, але й викликом, що перевертає її звичний світ.

Скриті бажання та обов'язки стають протиріччями для Білі, який не може вирішити, чи стати вірним своїм почуттям, чи продовжувати зіркову кар'єру, яка диктує йому власні правила. Втім, любов перевищує усі перешкоди, коли вони разом досліджують глибини своїх сердець.

Фільм "Шукаю тебе" дивовижно втілює подорож в пошуках себе, під час якої герої навчаються слухати своє серце та знаходять справжні цінності життя, занурені в культуру та традиції Ірландії.