UAKinogo.com

Місто Ембер (2008) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Місто Ембер (2008)

Місто Ембер (2008)

Дивитися онлайн Місто Ембер фільм

Дивитися онлайн «Місто Ембер» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 6.4 (66 725 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Місто Ембер (2008)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

«Місто Ембер» - це науково-фантастичний фільм, який розповідає про життя людей, що живуть в глибокому підземному місті, щоб уникнути катастрофи на поверхні Землі. Вони живуть за певними правилами, що регулюються головним мером міста.

Вона розпочинається з того, що запас енергії, що тримає місто в русі, наближається до кінця, і головний герой Ліна разом зі своїм другом Дооном починають досліджувати та шукати вихід з міста. А їхні дослідження виводять їх на дорогу, яка повинна привести їх до виходу на поверхню.

Цей фільм є захоплюючою подорожжю, яка розкриває перед глядачем красу та жахи життя в підземному світі. Він наповнений екшеном, несподіваними поворотами та зворушливими моментами, що залишать довгий слід в пам'яті. «Місто Ембер» - це чудовий вибір для шанувальників науково-фантастичного жанру та всіх, хто любить захоплюючі та пригодницькі фільми.