UAKinogo.com

Світляк (2002) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Світляк (2002)

Світляк (2002)

Дивитися онлайн Світляк серіал

Дивитися онлайн «Світляк» серіал українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 9.0 (268 921 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися серіал «Світляк (2002)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Світляк (2002) - це науково-фантастичний серіал у жанрі космічного вестерну, створений Джоссом Ведоном, автором серіалів “Баффі, мисливиця на вампирів” та “Енджел”. Серіал розповідає про пригоди екіпажу космічного корабля “Сереніті”, який живе в 2517 році після того, як людство заселило нову зоряну систему. Капітан Малкольм Рейнольдс (Натан Філліон) - це колишній учасник громадянської війни проти Альянсу, об’єднання США та Китаю, яке контролює більшу частину галактики. Він та його команда займаються різними справами на межі закону, уникаючи переслідування влади та інших ворогів. До екіпажу “Сереніті” належать: Зої (Джина Торрес), другий за командою та колишня солдатка; Вош (Алан Тудик), пілот та чоловік Зої; Джейн (Адам Болдвін), найманий вбивця та охоронець; Кейлі (Джевел Стейт), механік та інженер; Інара (Морена Баккарин), куртизанка та почесний гость; Саймон (Шон Махер), лікар та брат Ривер; Ривер (Саммер Глау), даровита дівчина, яку Альянс пытав для своїх експериментів; Бук (Рон Гласс), священик з таємницею.

Серіал є оригінальною роботою Джосса Ведона, який також був виконавчим продюсером та сценаристом серіалу. Серіал складався з одного сезону та 14 епізодів, які були показані на телеканалі Fox в 2002 році. Серіал був скасований через низьку аудиторію та незадовольняючий маркетинг. Однак сериал отримав високу оцiнку критикiв та фанатiв, якi проводили кампанii за його продовження. У 2005 роцi Ведон зняв фiльм “Серенiтi”, який є продовженням серiалу. Серiал також мав продовження у формi комiксiв та настiльноi гри.