UAKinogo.com

Померти молодим (1991) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Померти молодим (1991)

Померти молодим (1991)

Дивитися онлайн Померти молодим фільм

Дивитися онлайн «Померти молодим» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 6.0 (16 545 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Померти молодим (1991)» онлайн українською мовою

Онлайн
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Фільм «Померти молодим» (Dying Young) - це зворушлива історія про кохання, яке змінює життя двох людей, що стикаються з тяжкою хворобою. Гіларі О’Ніл - молода і красива дівчина, яка розчарувалася в своєму хлопцеві і шукає нового сенсу в існуванні. Вона влаштовується доглядальницею до Віктора Геддона - багатого і розумного чоловіка, який страждає від лейкемії. Між ними виникає незвичайна дружба, яка поступово переростає в глибоке почуття.

Але їхня любов не така проста, як здається. Вони мають боротися не тільки з хворобою, але і з родичами Віктора, які не схвалюють їхнього зв’язку. Гіларі і Віктор вирішують втекти від усього і поїхати на узбережжя, де намагаються насолодитися кожною митью свого щастя. Але чи зможуть вони подолати всі перешкоди і зберегти своє кохання?

Фільм «Померти молодим» - це емоційна і трогательна драма, яка зачепить за живе кожного глядача. Фільм знятий за однойменним романом Марті Левайн і має чудовий акторський склад: Джулія Робертс, Кемпбел Скотт, Вінсент Д’Онофріо та інші. Фільм став одним з найуспішніших в кар’єрі Джулії Робертс і одним з найкращих фильмов про кохання 90-х років.