UAKinogo.com

Паралельні матері (2021) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Паралельні матері (2021)

Паралельні матері (2021)

Дивитися онлайн Паралельні матері фільм

Дивитися онлайн «Паралельні матері» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 7.1 (30 856 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Паралельні матері (2021)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Паралельні матері - це драматичний фільм 2021 року, який є новим творінням відомого іспанського режисера Педро Альмодовара. Фільм розповідає про двох жінок, які народжують дітей в один день в одному роддомі. Обидві є одиночками і зайнялися вагітними випадково. Одна з них, Дженіс (Пенелопа Крус), - це успішна фотографка, яка не шкодує про своє материнство і радіє своєму синові. Друга, Ана (Милена Смит), - це молода студентка, яка боїться, кається і травмована. Дженіс намагається підбадьорити її, поки вони ходять як сонячні по коридорах лікарні. Кілька слів, які вони обмінялися за цей час, створять між ними дуже тісний зв’язок, який випадково розвивається і ускладнюється, і змінює їхнє життя в рішучий спосіб.

Фільм Паралельні матері - це глибока і чуттєва притча про материнство і спадщину. Фiльм також порушує теми iсторii, iдентичностi, батькiвства та правди. Фiльм має багато емоцiйних сцен мiж героiнями, а також дотикається до трагiчних подiй iспанськоi громадянськоi вiйни. Фiльм був обраний для вiдкриття 78-го Венецiанського кiнофестивалю i номинований на двi премii "Оскар" за найкращий iноземний фiльм та найкращу актрису (Пенелопа Крус).

Фiльм Паралельнi матерi - це ще один шедевр вiд Педро Альмодовара, який продовжує свою любов до жiночих персонажiв i їхнього свiту. Фiльм має характерний для режисера стиль i колорит, а також його улюблених акторок, таких як Пенелопа Крус, Росси де Пальма i Жульета Серрано. Фiльм є сучасною i унiверсальною iсторiєю про життя, любов i силу жiнок.