UAKinogo.com

Зелене пекло (2013) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Зелене пекло (2013)

Зелене пекло (2013)

Дивитися онлайн Зелене пекло фільм

Дивитися онлайн «Зелене пекло» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 5.3 (45 268 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Зелене пекло (2013)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Фільм "Зелене пекло" (2013) режисера Ілі Рота розповідає історію групи активістів, які відправляються в далекий район Перу, аби врятувати беззахисний народ від корпорації, яка має намір знищити їхній дім. Це захоплива і напружена пригода піднімає важливі екологічні та культурні питання.

Але коли герої опиняються в зоні ризику, виявляється, що вони стали жертвами самого народу, який вони намагалися врятувати. В руках дикого племені, вони змушені боротися за виживання, зіштовхуючись із своїми страхами, віруваннями та інстинктами. Фільм демонструє, що іноді найбільшою загрозою для людини може бути вона сама.

"Зелене пекло" є жахіттям та трилером, який відкриває темні грані людської природи, а також підкреслює важливість захисту культурного спадку та природи. Фільм нагадує, що зіштовхнення цивілізацій може привести до непередбачуваних наслідків і показує, що в кожному з нас є сила вижити за будь-яких умов.