UAKinogo.com

Смертельний номер (2007) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Смертельний номер (2007)

Смертельний номер (2007)

Дивитися онлайн Смертельний номер фільм

Дивитися онлайн «Смертельний номер» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 5.8 (10 230 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Смертельний номер (2007)» онлайн українською мовою

Онлайн
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Фільм "Смертельний номер" (2007) представляє собою захоплюючий історичний трилер, який розповідає про відому постать ілюзіоніста Гаррі Гудіні та його неймовірні вчинки, які вразили весь світ. Це кіноповість про відчайдушні пошуки справжньої любові, зради та мистецтво виконання надзвичайно небезпечних трюків. Головним героєм є Гудіні, який демонструє свої надприродні здібності виходячи живим із небезпечних ситуацій, викликаючи захоплення та недовіру.

Завдяки його відомості та славі, Гудіні стає метою для шахраїв, які бажають скористатися його здібностями для власної вигоди. Вона – Мері Макгарві, молода шотландська шахрайка, яка разом зі своєю дочкою Бені намагається втрутитися в життя Гудіні, щоб дізнатися секрети його неймовірних трюків. Проте, з часом, вона починає розуміти, що справжнє кохання має більше сили, ніж будь-яка ілюзія, і це змінює її плани.

Фільм "Смертельний номер" занурює глядачів у атмосферу початку XX століття та піднімає питання про межі людських здібностей і природу мистецтва. Він демонструє, як любов та віра можуть перетворити життя навіть найсильніших та найвідоміших людей. Завдяки чудовому акторському складу, який включає Гая Пірса та Кейт Бланшетт.