UAKinogo.com

Ще одна історія про Попелюшку (2008) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Ще одна історія про Попелюшку (2008)

Ще одна історія про Попелюшку (2008)

Дивитися онлайн Ще одна історія про Попелюшку фільм

Дивитися онлайн «Ще одна історія про Попелюшку» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 5.7 (29 453 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Ще одна історія про Попелюшку (2008)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Фільм "Ще одна історія про Попелюшку" (2008) - це сучасна версія класичної казки про Попелюшку з музичним акцентом. Головна героїня Мері Сантьяго - талановита танцівниця, яка проживає зі своєю злиденною мачухою та двома розбещеними пасербицями. За сюжетом, вона мріє про кар'єру танцівниці і випадково зустрічає свого принца - популярного співака і танцівника Джої Паркера, який влаштовує шкільний танцювальний конкурс, переможець якого отримає можливість виступати з ним на сцені.

Таємничо зникнувши після захоплюючого спільного танцю з Джої на шкільному балі, Мері залишає на місці свій MP3-плеєр. Очарований незнайомкою, Джої вирішує розшукати її, використовуючи плеєр як єдиний ключ до її ідентичності. Чи зможе Мері зірвати перемогу на конкурсі, подолати перешкоди, які ставить їй її мачуха, та втілити свої мрії в життя?

"Ще одна історія про Попелюшку" (2008) - це піднесений настрій, чудова музика та чарівні танці. Фільм дарує глядачам захоплюючий сюжет, яскраві емоції та вражаючі танцювальні номери від Селени Гомес та Дрю Сілі. Ця сучасна інтерпретація казки про Попелюшку забезпечує незабутній досвід для всіх любителів романтики, музики та танців.