UAKinogo.com

Рожева пантера 2 (2009) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Рожева пантера 2 (2009)

Рожева пантера 2 (2009)

Дивитися онлайн Рожева пантера 2 фільм

Дивитися онлайн «Рожева пантера 2» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 5.6 (45 665 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Рожева пантера 2 (2009)» онлайн українською мовою

Онлайн
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Рожева пантера 2- у цьому фільмі йдеться про пошуки вкраденої величезної рідкісної діамантової кулі, і він поставив на них свою мету не тільки головний герой - детектив Інспектор Клузо, але й група світових детективів, які зібралися для спільної роботи.

Інспектор Клузо, з власним почуттям гумору та жахливим акцентом, повторно приєднується до дослідження, щоб знайти вкрадену кулю та втілити в життя своє бачення про правосуддя. Він зустрічається з експертом з крадіжок, вона допомагає йому зрозуміти плани злочинців та їх мотиви.

У цьому захоплюючому пригодницькому фільмі глядачі побачать красу та розкішність Парижу та Італії, де відбувається більшість подій, а також переслідування автомобілів, бої та духовний розвиток головних героїв. Це - прекрасний фільм для тих, хто любить комедії та пригоди, для тих, хто любить розкішність та інтриги.