UAKinogo.com

Цар Скорпіонів 4: Втрачений Трон (2015) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Цар Скорпіонів 4: Втрачений Трон (2015)

Цар Скорпіонів 4: Втрачений Трон (2015)

Дивитися онлайн Цар Скорпіонів 4: Втрачений Трон фільм

Дивитися онлайн «Цар Скорпіонів 4: Втрачений Трон» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 4.20 ( голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Цар Скорпіонів 4: Втрачений Трон (2015)» онлайн українською мовою

Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Втрачений Трон - четверта частина легендарної серії фільмів про Царя Скорпіонів. У цьому фільмі глядачі знову отримують можливість насолодитись пригодами свого улюбленого героя, відважного воїна і непереможного воїна Матаяса. Цього разу він зіштовхнеться з найбільшим випробуванням у своєму житті, коли доля його народу висить на волосині.

Зі зникненням втраченого трону, сила і вплив його народу зникає, змушуючи Матаяса зібрати команду сміливців для того, щоб відновити трон і повернути стабільність у світ. Він, вона і їхні союзники мають відправитися на небезпечну подорож, долаючи перешкоди і зіткнення з надзвичайними ворогами. Чи вдасться їм знайти трон або вони потраплять у пастку, розставлену їхніми ворогами?

Цар Скорпіонів 4: Втрачений Трон є захоплюючим продовженням серії фільмів, яке занурює глядачів у світ епічних битв, неймовірних пригод і незабутніх персонажів. З вражаючими спецефектами, вражаючими костюмами та локаціями, а також відмінним акторським складом, цей фільм стане справжнім святом для любителів фентезі і бойовиків.