UAKinogo.com

Матадор (2005) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Матадор (2005)

Матадор (2005)

Дивитися онлайн Матадор фільм

Дивитися онлайн «Матадор» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 6.7 (45 306 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Матадор (2005)» онлайн українською мовою

Онлайн
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Матадор: захоплюючий трилер, який точно зможе вас здивувати. Він розповідає історію Джуліана, брудного і відвертого кілерів, який випадково зустрічається з Бітом, гумористом, на самому дні його життя. Його майстерність убивці виявляється в незвичний момент, коли він врятував Біта від нападу бандитів, що прислідували його.

Вона - Кейт, дружина Біта, яка не може повірити, що її чоловік знаходиться в такій небезпеці. Вона приїжджає на допомогу, але знаходиться втягнутою в цю несподівану пригоду, коли Джуліан втягує її у свої кримінальні плани. Вона повинна вибрати між любов'ю до чоловіка і правильним вчинком.

Або можливо, це просто фільм, який змусить вас замислитися про те, чи можуть люди змінитися і знайти шлях до реабілітації. Дивіться цей фільм в нашому кінотеатрі, щоб переконатися в цьому на власні очі, і підготуйтеся до захоплюючого досвіду, який точно залишиться з вами надовго.