UAKinogo.com

Агенція «Локвуд & К°» (2023) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Агенція «Локвуд & К°» (2023)

Агенція «Локвуд & К°» (2023)

Дивитися онлайн Агенція «Локвуд & К°» серіал

Дивитися онлайн «Агенція «Локвуд & К°»» серіал українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 7.5 (15 020 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися серіал «Агенція «Локвуд & К°» (2023)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Агенція «Локвуд і Ко» - це фентезійний серіал, який заснований на однойменному циклі книг Джонатана Страуда. Серіал є проектом Netflix та створений Джо Корнішем. У головних ролях знялися Рубі Стоукс, Кемерон Чепмен та Алі Хаджі-Хешматі.

Серіал розповідає про світ, де привиди стали загрозою для людства. Лише діти та підлітки можуть бачити та взаємодіяти з ними. Тому вони стають мисливцями на привидів та працюють у спеціальних агенціях. Одна з таких агенцій - «Локвуд і Ко», яку очолює харизматичний Ентоні Локвуд. До нього приєднуються Джордж Карим - геніальний дослідник, та Люсі Карлайл - сильна та смілива дівчина.

Серіал показує, як команда «Локвуд і Ко» бореться з різними видами привидів, використовуючи свої здібності та спеціальне обладнання. Вони також розкривають таємницю кістяного скла - реліквії, яка може бути ключем до походження привидів. Серіал Агенція «Локвуд і Ко» - це захоплююче та жахливе шоу, яке показує, що навколо нас є багато невидимих небезпек.