UAKinogo.com

Гільда (2018) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Гільда (2018)

Гільда (2018)

Дивитися онлайн Гільда

Дивитися онлайн «Гільда» українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 8.5 (11 050 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися «Гільда (2018)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Гільда (2018) є анімаційним серіалом, заснованим на графічній серії книг того ж імені Люка Пірсона. Серіал слідує за пригодами безстрашної Гільди, 11-річної дівчинки з синім волоссям, яка разом зі своєю матір’ю Йоханною і своїм оленятком Твігом переїжджає до міста Тролберг після того, як їхню хатинку на околиці лісу знищує велетень. Хоча вона переїхала з дикої природи до метушливого міста, Гільда все одно дружить навіть з найнебезпечнішими монстрами.

У серіалі Гільда виявляє, що Тролберг - це магічне і загадкове місце, де живуть різні створіння, як видимі, так і невидимі. Вона зустрічається з ельфами, тролями, гномами, вовками-птахами, гарпунами і багатьма іншими. Вона також знаходить нових друзiв - Фрiду i Девiда - i разом з ними дослiджує мiсто i його околицi. Гiльда завжди захоплюється новими вiдкриттями i не боїться небезпеки.

Серiал був випущений 21 вересня 2018 року як мiнi-серiал Netflix i отримав позитивну оцiнку критиками. Через хорошу реакцiю серiал був продовжений на другий сезон 8 жовтня 2018 року. Свiтова прем’єра перших двох епiзодiв вiдбулася на Нью-Йоркському мiжнародному фестивалi дитячого кiно 25 лютого 2018 року. Другий сезон був випущений 14 грудня 2020 року, а фiльм пiд назвою Hilda and the Mountain King / Гiльда i Король Гори вийшов на Netflix 30 грудня 2021 року. Серiал двiчi поспiль виграв премii Annie за "Кращий дитячий серiал" i премii Emmy за "Видатну головну титровку", "Видатний дитячий телесерiал" i "Видатний монтаж у денному програмуваннi", подiливши останню премii з Animaniacs.