UAKinogo.com

Небезпечний пасажир (2019) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Небезпечний пасажир (2019)

Небезпечний пасажир (2019)

Дивитися онлайн Небезпечний пасажир фільм

Дивитися онлайн «Небезпечний пасажир» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 5.4 (3 470 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Небезпечний пасажир (2019)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Driven / Небезпечний пасажир (2019) - це фільм про незвичайну дружбу між двома чоловіками, які опиняються у центрі скандалу та судового процесу. Головні герої фільму - Джим Хоффа, шофер таксі та інформатор ФБР, та Джон ДеЛореан, винахідник та засновник компанії DeLorean Motor Company.

Джим і Джон зустрічаються випадково, коли Джим підвозить Джона до його будинку в Каліфорнії. Вони швидко знаходять спільну мову та стають друзями. Джим захоплюється автомобілями Джона, особливо моделлю DMC-12, яка стала культовою завдяки фільму “Назад у майбутнє”. Джон же довіряє Джиму свої проблеми та плани.

Але їхнє дружнє спілкування перетворюється на кошмар, коли Джон потрапляє у складну ситуацію. Він потребує грошей, щоб врятувати свою компанію від банкрутства. Він згоджується на угоду з наркоторговцями, які пропонують йому продати кокаїн. Але це виявляється пасткою ФБР, яке використовує Джима як приманку. Джим мусить вирішити, чи залишитися вірним своєму другові, чи допомогти агентам ФБР. Він - небезпечний пасажир.