UAKinogo.com

Зеровілль (2019) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Зеровілль (2019)

Зеровілль (2019)

Дивитися онлайн Зеровілль фільм

Дивитися онлайн «Зеровілль» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 4.5 (3 090 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Зеровілль (2019)» онлайн українською мовою

Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Це кіноповість про безмежну пристрасть до кіно, яка змінює життя головного героя. Зеровілль розповідає про пригоди відьмака, відвертої індивідуальності з татуюванням обличчя Монтґомері Кліфта і Елізабет Тейлор на лобі. Він прибуває до Голлівуду 1969 року, де знайомиться з безліччю ексцентричних персонажів, включаючи амбіційну актрису, геніального режисера та легендарного кінокритика. Він намагається знайти своє місце в безжальному світі кіноіндустрії, де не все так, як здається на перший погляд.

Подорожуючи в глиб кінематографічної історії, він виявляє велич та загадки власної долі. Зеровілль стає свідком вражаючих перемін у світі кіно, від падіння студійної системи до появи Нового Голлівуду. Він пройде крізь всі випробування та виклики, аби відкрити для себе істинне значення кіно як мистецтва та його вплив на людство.

Фільм "Зеровілль" заснований на однойменному романі Стіва Еріксона та відрізняється глибоким і водночас іронічним поглядом на кінематографічний світ. Режисером і головним актором фільму став Джеймс Франко, який зібрав зірковий акторський склад, який включає Сета Рогена, Меґан Фокс, Денні МакБрайда та інших.