UAKinogo.com

Смертельна зона (2021) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Смертельна зона (2021)

Смертельна зона (2021)

Дивитися онлайн Смертельна зона фільм

Дивитися онлайн «Смертельна зона» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 5.4 (43 216 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Смертельна зона (2021)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Смертельна зона - це фантастичний бойовик 2021 року, який розповідає про майбутнє, де США ведуть миротворчу операцію в Україні, де триває громадянська війна. Фільм знятий режисером Мікаелем Хофстрьомом за сценарієм Роуена Етейла та Роба Єскомба. У головних ролях знялися Ентоні Макі, Демсон Ідріс, Емілі Бичем та Майкл Келлі.

Головний герой фільму - лейтенант Харп (Демсон Ідріс), оператор дрона, який порушує приказ і запускає ракету по цивільному об’єкту, щоб врятувати своїх товаришів. За це він покараний і відправлений на спецзавдання під командуванням капітана Лео (Ентоні Макі), який насправді є андроїдом-суперсолдатом. Разом вони мають знайти і зупинити Віктора Коваля (Пілоу Асбек), лідера повстанців, який планує запустити ядерну ракету по США.

Фільм Смертельна зона - це захоплюючий та динамічний екшн, який показує можливий сценарій майбутнього конфлікту мiж США та Росiєю. Фiльм також порушує теми етики вiйни, ролi штучного iнтелекту, вiдповiдальностi за свої дiї та людськостi. Фiльм має багато сцен перестрiлок, погонь, вибухiв та близького бою.