UAKinogo.com

Зошит привида (2017) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Зошит привида (2017)

Зошит привида (2017)

Дивитися онлайн Зошит привида фільм

Дивитися онлайн «Зошит привида» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 4.2 (1 749 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Зошит привида (2017)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Фільм "Зошит привида" (2017) розповідає про відвідувачів старого будинку, які знаходять загадковий зошит, що належав колись загиблому музиканту. Виявляється, що цей зошит містить ноти, що мають надприродні властивості і здатні викликати привида музиканта. Головні герої, Маллорі та Еліот, непрохідно зв'язуються з цим привидом, навіть не підозрюючи, наскільки серйозні наслідки можуть мати їх дії.

Спочатку друзі розважаються, граючи на інструментах з нотами з таємничого зошита, але з часом вони усвідомлюють, що викликаний привид не на жарт розлючений і справжньо небезпечний. Він готовий помститися тим, хто розтурбував його спокій. Тепер Маллорі та Еліот мають знайти спосіб зупинити привида, перш ніж він вб'є їх або їхніх близьких. Чи зможуть вони врятуватися від гніву привида і знову приборкати його?

Фільм "Зошит привида" (2017) режисера Троя Харт відрізняється цікавим сюжетом, атмосферністю та напруженою музикою, що додає фільму особливого шарму. Завдяки глибоким образам героїв та вмілому зведенню трилера з містикою, стрічка захоплює глядачів з перших хвилин і тримає в напрузі до самого кінця.