UAKinogo.com

На межі ризику (2011) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » На межі ризику (2011)

На межі ризику (2011)

Дивитися онлайн На межі ризику фільм

Дивитися онлайн «На межі ризику» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 7.1 (133 045 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «На межі ризику (2011)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Фільм "На межі ризику" - це напружена драма про банківську корпорацію, що опинилась на межі фінансової катастрофи. Він розповідає історію звичайних людей, які повинні вирішити надзвичайно складну проблему - продати величезну кількість непродуктивних активів до того, як вони стануть невартісними.

У центрі уваги - Пітер Салерс, аналітик з ризик-менеджменту, що виявив небезпеку, що погрожує всіму ринку. Він відкриває велику таємницю його компанії, і наступні кілька годин стають рішальними для всієї команди. Вона повинна зробити важкі вибори і прийняти непопулярні рішення, щоб вижити.

"На межі ризику" - це відверта критика капіталізму, яка не дає відповіді на питання про те, хто бере відповідальність за те, що трапляється. Фільм надає глибокого висновку про природу людської жадоби і про те, як вона може зруйнувати все, що навколо. "Margin Call" - це обов'язковий фільм для тих, хто цікавиться фінансами та етикою в бізнесі.