UAKinogo.com

Геніальний кутюр'є (2007) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Геніальний кутюр'є (2007)

Геніальний кутюр'є (2007)

Дивитися онлайн Геніальний кутюр'є фільм

Дивитися онлайн «Геніальний кутюр'є» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 6.6 (219 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Геніальний кутюр'є (2007)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Фільм Геніальний кутюр’є (2007) є унікальним документальним свідченням про життя та творчість легендарного модельєра Іва Сен-Лорана. Режисер Олів’є Мейру отримав ексклюзивний доступ до майстерень модного будинку Yves Saint Laurent, де Сен-Лоран готував свої останні колекції перед відставкою у 2002 році.

Фільм показує не тільки процес створення високої моди, але й особисту драму Сен-Лорана, який страждав від депресії, наркоманії та самотності. Його партнер Пьєр Берже, який був також співзасновником його компанії, намагався підтримувати його та захищати від зовнішнього світу. Фільм також розкриває взаємини Сен-Лорана з його моделями, асистентами та клієнтами.

Фільм Celebration / Геніальний кутюр’є (2007) був знятий ще у 2001 році, але був заборонений до показу Берже, який не був задоволений портретом Сен-Лорана, який вийшов у фільмі. Тільки після смерті обох чоловіків фільм був випущений у прокат у 2019 році. Це раритетна можливість побачити одного з найгеніальніших дизайнерів свого часу за кулісами його імперії.