UAKinogo.com

Амундсен (2019) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Амундсен (2019)

Амундсен (2019)

Дивитися онлайн Амундсен фільм

Дивитися онлайн «Амундсен» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 6.2 (4 251 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Амундсен (2019)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Амундсен: біографічний фільм про Норвезького полярного дослідника Руала Амундсена, який став першим в історії людиною, що дійшла до Північного та Південного полюсів. Фільм розповідає історію життя Амундсена та його мандрівок, які змінили світову історію та відкрили нові горизонти для людства.

Дослідник був людиною з незламним характером, який прагнув досягти своїх мрій та цілей незалежно від умов та перешкод. Амундсен із збірної команди дослідників та вчених здійснили безпрецедентний політ на літаку над Північним полюсом.

Історія про те, як воля та наполегливість можуть допомогти досягнути неможливого та змінити хід історії. Фільм нагадує нам, що ми можемо бути першими в чомусь, якщо зробимо все можливе для того, щоб це сталося. Амундсен - це історія про сміливого дослідника, який пішов на ризик, щоб змінити світ та зробити його кращим місцем для життя.