UAKinogo.com

Дванадцятий (2017) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Дванадцятий (2017)

Дванадцятий (2017)

Дивитися онлайн Дванадцятий фільм

Дивитися онлайн «Дванадцятий» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 7.3 (26 546 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Дванадцятий (2017)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Дванадцятий - це норвезький історичний трилер, який заснований на реальній історії опору проти нацистської окупації Норвегії під час Другої світової війни. Фільм режисерував Гаральд Цварт, а сценарій написав Алекс Бо за мотивами книги "Ян Баальсруд і ті, хто його врятував" Торе Гауга і Астрід Карлсен Скотт.

Фільм розповідає про життя Яна Баальсруда (Томас Гуллестад), молодого норвезького солдата, який єдиний з дванадцяти саботажників вижив після неудачної операції проти німецьких військ. Ян переслідується гестапо, але знаходить притулок і допомогу у місцевих жителях, які ризикують своїми життями, щоб врятувати його. Ян проходить через безліч випробувань і страждань, але не втрачає надію на порятунок. Його мета - дістатися нейтральній Швеції, перш ніж німці його знайдуть.

Фільм був прем’єрно показаний на кінофестивалі Таллінн у 2017 році, де він отримав приз за кращий фільм. Фільм також отримав позитивну оцінку критиками і глядачами, які високо оцінили його напружену атмосферу, реалістичну реконструкцію подій і чудову акторську гру. Фільм є захоплюючою і надихаючою історією про мужність, волю до життя і патріотизм.