UAKinogo.com

Прокляття Ла Йорони (2019) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Прокляття Ла Йорони (2019)

Прокляття Ла Йорони (2019)

Дивитися онлайн Прокляття Ла Йорони фільм

Дивитися онлайн «Прокляття Ла Йорони» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 5.2 (51 070 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Прокляття Ла Йорони (2019)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Прокляття Ла Йорони - це жахливий фільм про привид, який шукає помсту. Ця історія розповідає про матір, яка втратила своїх дітей, а потім піддалася своїм найгіршим страхам. Вона звернулася до магії, щоб привернути до себе увагу невірного чоловіка. Але її чаклунство несподівано вивело на світ жахливу Ла Йорону - привида жінки, яка шукає втрачених дітей.

Він стежить за кожним кроком сім'ї матері, прагнучи відібрати від неї те, що для неї найдорожче. Ла Йорона не зупиниться ні перед чим, аби виконати свою місію. Вона веде свої жертви на край жаху і безнадії, доки не отримає те, що бажає.

Цей фільм підійде для всіх, хто любить жахливі історії про привидів і магію. Запальні актори, деталізований сетинг та інтригуючий сюжет зроблять цей фільм незабутнім досвідом для глядачів. Чи зможе сім'я матері вижити в цій боротьбі з привидом? Дивіться "Прокляття Ла Йорони" і дізнайтеся самі!