UAKinogo.com

Шоу починається (2002) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Шоу починається (2002)

Шоу починається (2002)

Дивитися онлайн Шоу починається фільм

Дивитися онлайн «Шоу починається» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 5.5 (63 799 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Шоу починається (2002)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Шоу починається / Showtime - це комедійний бойовик 2002 року, в якому грають Едді Мерфі та Роберт Де Ніро. Фільм розповідає про двох поліцейських, які стають зірками реаліті-шоу про їхню роботу.

Мітч Престон (Де Ніро) - досвідчений детектив, який не любить уваги ЗМІ та партнерів. Трей Селларз (Мерфі) - амбітний патрульний, який мріє стати актором. Коли Мітч випадково застрелив камеру телеканалу під час перестрілки з наркоторговцями, він потрапляє під загрозу судового позову. Щоб уникнути цього, він згоджується брати участь у новому шоу про поліцейських, яке продюсує Чейз Рензі (Рене Руссо). Його напарником стає Трей, який радий такій можливості.

Разом вони повинні зловити небезпечного злочинця по імені Варгас (Педро Дам’ян), який володіє новим типом зброї. Але їхня співпраця не ладиться через розбіжності характерів та стилів роботи. Крім того, вони постійно потрапляють у смішні та незручні ситуації через камери та сценариста шоу. Чи зможуть вони примиритися та спрацювати разом заради справедливості?