UAKinogo.com

Пекло (2007) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Пекло (2007)

Пекло (2007)

Дивитися онлайн Пекло фільм

Дивитися онлайн «Пекло» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 7.2 (254 389 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Пекло (2007)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Пекло - захоплюючий науково-фантастичний трилер, в якому вона відправляється на місію рятівництва на сонце. Член елітного космічного екіпажу, обраного для збереження людства від загибелі. Він - науковець з неабияким мужністю, що відчуває на собі відповідальність за майбутнє світу.

На їхньому шляху вони зіткнуться з неймовірними випробуваннями і небезпеками, які ставлять під загрозу їхнє життя і успіх місії. Вони вирушають у подорож в глибини космосу, де кожен крок може бути останнім. Вони борються зі страхом і відчаєм, пройшовши через вогонь і воду, для того, щоб врятувати наше майбутнє.

Дивовижна історія, яка залишить глядачів на межі своїх місць. Воно переносить нас в інший світ, де наше сонце виступає як головний герой, а він і вона - сміливі борці за виживання і надію. Це фільм, який залишить по собі слід в серцях глядачів і змусить їх задуматися про величину нашої Всесвіту і роль людини в ньому.