UAKinogo.com

Іп Ман 3 (2015) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Іп Ман 3 (2015)

Іп Ман 3 (2015)

Дивитися онлайн Іп Ман 3 фільм

Дивитися онлайн «Іп Ман 3» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 7.0 (56 913 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Іп Ман 3 (2015)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Якщо ви любите бойовики і біографічні фільми, то цей фільм для вас. Yip Man 3 / Іп Ман 3 (2015) - це фільм про те, як легендарний майстер кунг-фу Іп Ман захищав свою сім’ю і своїх учнів від різних загроз. Фільм базується на реальних подіях з життя Іп Мана, який був вчителем Брюса Лі. Фільм є третьою частиною серії фільмів “Іп Ман”.

Головний герой - це Іп Ман, який є експертом з стилю Він-Чун кунг-фу. Він живе в Гонконзі зі своєю дружиною Чеун Винг-Син і своїм молодшим сином Іп Чин. Він працює на факультеті кунг-фу і навчає своїх учнів. Він зустрічається з різними викликами і конфліктами. В одному з них він мусить захистити місцеву школу від американського боксера Френка, який хоче забрати її землю. В іншому він мусить боротися з членом триади Чеун Тин-Чи, який хоче стати новим майстром кунг-фу. А ще він мусить доглядати за своєю дружиною, яка хвора на рак.

Yip Man 3 / Іп Ман 3 (2015) - це фільм про те, як людина бореться за свої цінності і свою честь. Фільм показує, як Іп Ман проявляє майстерність і мудрість, як він долає труднощі і небезпеки, як він допомагає своїм друзям і учням. Фільм має багато сцен екшену і бойових мистецтв, а також емоційний сюжет і харизматичних героїв. Фільм має чудовий акторський склад, до якого входять Донні Єн, Линн Хун, Зак Брафф та Майк Тайсон.