UAKinogo.com

Любий хлопчик (2019) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Любий хлопчик (2019)

Любий хлопчик (2019)

Дивитися онлайн Любий хлопчик фільм

Дивитися онлайн «Любий хлопчик» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 7.2 (37 887 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Любий хлопчик (2019)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Любий хлопчик (2019) - це драма про відносини між батьком і сином, які працюють у шоу-бізнесі. Фільм є напівавтобіографічним і заснований на спогадах актора Шайї ЛаБафа, який також написав сценарій і зіграв роль свого батька.

Отіс Лорт - головний герой фільму, який є дитячою зіркою телебачення і кіно. Він живе разом зі своїм батьком Джеймсом, який є колишнім клоуном і наркозалежним. Джеймс контролює кар’єру і життя свого сина, а також часто ображає і фізично карає його. Отіс намагається знайти любов і схвалення в своїм батьку, але також страждає від його токсичної поведінки.

Фільм показує два періоди життя Отіса: коли він був 12-річним хлопчиком, який працював на телебаченні, і коли він став 22-річним чоловіком, який знявся у великому блокбастері. Отіс потрапляє у аварію під впливом алкоголю і опиняється на реабілітації. Там він починає лікуватися від посттравматичного стресового розладу і згадувати своє дитинство. Він також намагається примиритися зі своїм батьком і пробачити йому все, що вони пережили.