UAKinogo.com

Касл (2009 — 2016) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Касл (2009 — 2016)

Касл (2009 — 2016)

Дивитися онлайн Касл серіал

Дивитися онлайн «Касл» серіал українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 8.1 (163 171 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися серіал «Касл (2009 — 2016)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Castle / Касл (2009 — 2016) - це кримінальна комедія про співпрацю між відомим письменником-детективом і сміливою поліцейською. Фільм розповідає про їхні пригоди, розслідування і романтичні стосунки.

Річард Касл - головний герой фільму, який є автором бестселерів про Ніка Шторма. Він має успішну кар’єру, багато грошей і популярність. Але він також нудьгує від свого життя і шукає нових вражень. Він отримує дозвіл від мера Нью-Йорка спостерігати за роботою поліції і використовувати їх справи для своїх книг. Він знайомиться з детективом Кейт Беккет, яка є фанаткою його творчості.

Кейт Беккет - другий головний герой фільму, яка є висококваліфікованим детективом у вбивствах. Вона має трагічне минуле: її мати була вбита, коли Кейт була ще студенткою. Вона присвятила своє життя пошукам справедливості і злочинця, який убив її мати. Вона не дуже рада появі Касла у своїй команді, але з часом вони стають друзями і партнерами. Вони також починають відчувати до одного одного більше, ніж дружбу.