UAKinogo.com

Червона таблетка (2016) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Червона таблетка (2016)

Червона таблетка (2016)

Дивитися онлайн Червона таблетка фільм

Дивитися онлайн «Червона таблетка» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 8.1 (11 529 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Червона таблетка (2016)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Червона таблетка - документальний фільм про рух "чоловіків прав" та фемінізм. Він розповідає про життя та думки людей з обох сторін руху та спробує знайти відповідь на питання, що відбувається зі статевою рівністю та чому люди відчувають таку несправедливість.

Для режисера Касі Джей ніщо не було офіційною позицією, вона просто ставила питання та намагалася зрозуміти думки та погляди людей. Він проймає глядачів на шляху до розуміння різних точок зору та аргументів, що викладаються у фільмі. Вона вирішила зібрати усі думки та погляди на одному місці для кращого розуміння ситуації.

Це цікавий та змушує задуматися фільм для всіх, хто цікавиться питаннями статевої рівності та соціальними проблемами. Він дарує можливість побачити різні точки зору та аргументи інших людей. Фільм викликає багато питань та допомагає краще зрозуміти проблеми, з якими стикаються люди, що боряться за права чоловіків та жінок. Він також дає можливість побачити, наскільки важливим є діалог та взаєморозуміння у розв'язанні складних проблем суспільства.