UAKinogo.com

Земля мертвих (2005) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Земля мертвих (2005)

Земля мертвих (2005)

Дивитися онлайн Земля мертвих фільм

Дивитися онлайн «Земля мертвих» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 6.2 (98 075 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Земля мертвих (2005)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Land of the Dead / Земля мертвих (2005) - це жахливий трилер від майстра жанру Джорджа Ромеро. Фільм є четвертою частиною його серії про зомбі-апокаліпсис. Фільм показує світ, де більшість людства перетворилася на кровожерливих мерців, а виживші згуртувалися у невеликі групи.

Одна з таких груп живе у захищеному місті, де править жорстокий та корумпований Кауфман. Він контролює усе, що відбувається у місті, та експлуатує бідних та беззахисних. Але його влада починає дрогнути, коли один з його найкращих солдат - Райлі - вирішує покинути місто та вирушити на пошуки кращого життя.

Райлі разом зі своїми друзями та союзниками повинен пробитися через армію зомбі, які стають все розумнішими та організованішими. Вони також повинні зупинити Кауфмана, який не збирається втрачати свою владу та багатство. Вони повинні боротися за свою свободу та за майбутнє людства.