UAKinogo.com

Квітка зла (2003) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Квітка зла (2003)

Квітка зла (2003)

Дивитися онлайн Квітка зла фільм

Дивитися онлайн «Квітка зла» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 6.4 (3 384 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Квітка зла (2003)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Квітка зла (2003) - це драматичний фільм про родинні таємниці, які виходять на поверхню. Головні герої - члени родини Шарпантьє, які живуть у маєтку у Бордо. Вони мають багату та скандальну історію, пов’язану з політикою та злочинами. Вони також мають свої проблеми та конфлікти у сучасності.

Фільм починається з того, що Анн Шарпантьє, яка є кандидаткою у мери, отримує анонімний лист, який звинувачує її родину у вбивстві її дядька. Вона не знає, хто написав лист та чому він це зробив. Вона також не знає, що її син Франсуа повернувся з Канади та закохався у свою двоюрідну сестру Мішель. Вона не знає, що її мати Лін померла від передозування ліками.

La fleur du mal / Квітка зла (2003) - це фільм про гріх, вину та прощення. Це фільм про те, як минуле впливає на сьогодення та як важко позбутися свого спадку. Це фільм, який захоплює своїми діалогами, образами та акторською грою. Це фільм, який показує, що драма - це не просто жанр, а спосіб розповідати про людську природу.