UAKinogo.com

Шпигуни-союзники (2016) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Шпигуни-союзники (2016)

Шпигуни-союзники (2016)

Дивитися онлайн Шпигуни-союзники фільм

Дивитися онлайн «Шпигуни-союзники» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 7.1 (158 467 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Шпигуни-союзники (2016)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Шпигуни-союзники (2016). У цьому запаморочливому екшені-трилері режисера Роберта Земекіса ми переносимося на саме серце Другої світової війни. Він розповідає про двох шпигунів, які об'єднують свої зусилля, щоби виконати надскладне завдання. Головні герої, Макс Ватан (Бред Пітт) і Маріан Боссер (Маріон Котіяр), зустрічаються в Касабланці, але чи вистачить їхнього спільного професійного досвіду, щоби перемогти найнебезпечніших ворогів?

Маріан Боссер - французька шпигунка, яка знає свою справу краще за всіх. Вона змушена пройти крізь випробування і зраду, щоби врятувати свою країну. З другого боку, Макс Ватан - він є зразковим представником британської розвідки, який не відступить навіть перед найважчими викликами. В цьому дуеті їх взаємна довіра буде поставлена на суворий випробування, адже їхнє завдання настільки секретне, що навіть самі вони змушені розімкнутися зі своїми друзями і родичами.

Фільм "Шпигуни-союзники" - це захоплююче кіно про любов, зраду і непохитну відданість долі своєї країни. Занурення в атмосферу 40-х років ХХ століття, екшен і романтика змішуються з гострим сюжетом.