UAKinogo.com

Святі з Бундока (1999) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Святі з Бундока (1999)

Святі з Бундока (1999)

Дивитися онлайн Святі з Бундока фільм

Дивитися онлайн «Святі з Бундока» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 7.7 (240 413 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Святі з Бундока (1999)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Опис до фільму The Boondock Saints / Святі з Бундока (1999)Фільм The Boondock Saints / Святі з Бундока - це захоплюючий бойовик з елементами трилера, драми та комедії. Фільм розповідає про двох братів-ірландців, які живуть у Бостоні та працюють на м’ясокомбінаті. Вони глибоко вірять у Бога та його закони. Одного разу після церковної меси вони отримують “святе” озарення: Бог послав їх на землю з особливою місією - очистити світ від зла.

Брати МакМанус починають вбивати мафіозі та злочинців безжальними та ефективними методами. Вони не прагнуть слави чи почестей, а лише хочуть зробити своє “святе” діло. Їхня діяльність привертає увагу ФБР, яке направляє спецагента Пола Смекера для розслідування справи. Смекер опиняється перед складним вибором: з одного боку він повинен зупинити братів-вбивць, які порушують закон; з іншого боку він розуміє їхню мотивацію та справедливість їхнього поступку.

Фільм The Boondock Saints / Святі з Бундока - це справжнє культове кіно, яке стало популярним завдяки своїм фанатам. Фільм має динамічний сюжет, запам’ятовуються персонажі, чудовий акторський склад та багато чорного гумору. Фільм також порушує серйозні теми про добро і зло, правосуддя і помсту, волю Божу і людську свободу.